Make your own free website on Tripod.com
De Zeevissite
Vissen vanuit een bootje
Zeevissen. Hoeveel bezoekers heeft De Zeevissite vandaag?

Alles over zeevissen op De Zeevissite. De site over zeehengelsport, vissen, sportvissen en bootvissen.
Bootvissen

Uiteraard komen de bootvissers ook aan bod op De Zeevissite. Ieder jaar weer, trekken vele zeevissers met een eigen bootje of als opstapper op een grote huurboot het ruime sop. En omdat het bootvissen meer is dan het laten zakken van een beaasde onderlijn langs de reling, wordt ook dit onderwerp uitvoerig besproken op De Zeevissite.

Er zal worden uitgelegd hoe je het beste te werk kunt gaan als je meegaat als opstapper op een grote huurboot. De manier van vissen is namelijk heel anders dan het vissen vanaf de kant. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van ander materiaal, zoals korte stevige hengels en zwaarder lood. De strandhengels kunnen gerust worden thuisgelaten.

Gul of kabeljauw is een favoriete zeevis
Gul of Kabeljauw
 
Het vissen op gul of kabeljauw is voor vele bootvissers favoriet. We zullen ook dit onderwerp daarom uitvoerig bespreken.

Uiteraard komen ook de zeevissers aan bod die in het bezit zijn van een eigen bootje. We zullen dan meteen laten zien dat het ook mogelijk is om vanuit een bootje licht te vissen. Zware bonken ankerlood zijn zeker niet altijd noodzakelijk.

Natuurlijk doen we ook voor dit gedeelte weer een beroep op de ervaringen van bezoekers van De Zeevissite. Dus, ben je als opstapper meegeweest, of ben je in het bezit van een eigen boot: schrijf daarover een stukje en mail het ons. Wij zullen het dan publiceren op De Zeevissite. Daar leren je collega's ook weer van.

O ja ......... vergeet je fototoestel niet mee te nemen bij een vistocht. Leuke foto's van je vangst e.d. kunnen we dan bij je stukje plaatsen. Je mag er natuurlijk ook zelf op staan.


Bootvissen
Opstappen
Licht materiaal
Speciaal op gul
Veiligheid voor alles
De zee geeft en .........
De Maakvlakte, licht


Klik hier voor de Inhoudspagina van De Zeevissite Klik hier voor de Homepage van De Zeevissite

Click Here! Zeevissen hengelsport en vissen.

zeevissen hengelsport zeebaars zeehengelsport