Make your own free website on Tripod.com
De Zeevissite
Wil je zelf een stukje schrijven voor De Zeevissite? Dat kan natuurlijk!
Zeevissen. Hoeveel bezoekers heeft De Zeevissite vandaag?
Zeevissen Met De Zeevissite. De site over zeehengelsport, vissen, sportvissen en bootvissen.


Dit was de oude Zeevissite. Klik HIER om naar de nieuwe Zeevissite te gaan. Pas meteen uw links (bookmark/favorieten) even aan, want de oude website gaat verdwijnen. De link is: http://www.zeevissen.org


ENTER
Zeevissen met De Zeevissite

Dit is de enige echte site over zeevissen. Beginnende, maar ook gevorderde, zeevissers zullen hier veel informatie vinden over sportvissen op en aan zee. Het vissen op alle zeevissen, waaronder zeebaars, tong en gul wordt besproken. Op De Zeevissite leer je alles over zowel het vissen vanaf de kant als het vissen vanaf een boot.

Informatie over bepaalde stekken, het gebruik van het juiste aas op het juiste moment, de nieuwste vangsttechnieken: je komt het allemaal tegen op De Zeevissite. Je leert hoe je zeebaars vangt en ook waarom je voor een emmer tong wat later naar bed zult moeten.

Uiteraard komt ook het benodigde materiaal aan bod. Want wat is nou eigenlijk een goede zeehengel? En waaraan herken je een molen die geschikt is voor het zoute water? Ook voor het zelf maken van onderlijnen ben je hier aan het juiste adres. Kortom: teveel om op te noemen.

We wensen de bezoekers van De Zeevissite veel leesplezier. Laat eens weten wat je van deze website vindt en ......... schrijf zelf eens iets over je ervaringen. Leuke verhalen zullen we altijd publiceren. Het liefst met een paar relevante en leuke foto's of tekeningen. En als je wilt mag je zelfs een hele rubriek beheren. Want: De Zeevissite is een webstite voor en door zeevissers !Al vele bezoekers zijn u voorgegaan op De Zeevissite. sinds april 2000 !KLIK HIER voor alles over zeevissen. Hengelsport op en aan zee. De Zeevissite.Klik op de button voor de inhoudspagina van De Zeevissite
Alles over het vissen op en aan zee wordt besproken