Zeevissen met De Zeevissite
De Zeevissite
Hengelsport    Sportvissen    Zeevissen    Bootvissen
Zeevissen. Hoeveel bezoekers heeft De Zeevissite vandaag?
Alles over zeevissen op De Zeevissite. De site over zeehengelsport, vissen, sportvissen en bootvissen.

Deze oude zeevissite gaat verdwijnen.

Klik hier voor de nieuwe Zeevissite! Het nieuwe adres is www.zeevissen.org


www.zeevissen.org

WWW.ZEEVISSEN.ORG


De Zeevissite is het laatste jaar uitgegroeid tot de populairste website over zeevissen. Om de website nog aantrekkelijker te maken voor onze bezoekers, is de lay-out drastisch veranderd.

Nu de grote metamorfose achter de rug is, hopen we dat we weer op onze bezoekers kunnen rekenen. We zitten al weer te wachten op leuke stukjes over visavonturen, foto's, onderlijnen en al het andere dat met zeevissen te maken heeft.

Want De Zeevissite natuurlijk nog lang niet compleet. Eigenlijk is een website over zeevissen natuurlijk nooit compleet. Ook deze tak van de hengelsport blijft zich ontwikkelen. Daarom zal De Zeevissite regelmatig worden aangevuld met nieuwe informatie over vangsttechnieken, visstekken, onderlijnen, aas en al het andere dat met zeevissen te maken heeft. We rekenen op onze bezoekers!
Muziekje erbij?
Homepage
Van de redactie
Het Gastenboek
E-mail De Zeevissite
Adverteren op De Zeevissite
Sponsor de prijsvraag
Plaats online berichten op Zeeprik
Wat gaan we vangen?
Zeehengels
Werpmolens
Onderlijnen
Aas
Nachtvissen
Na de vangst
Pierenpraat
Bootvissen
Dagboek van een zeevisser
Wedstrijdvissen
Knopen
Zelf Werplood Gieten
Minimum Vismaten
Adressen Bootvissen
Adressen Zeeaas
Andere Hengelsportsites
Cool Websites
Je website aanmelden
Betaald e-mail ontvangen
Steun gratis goede doelen
Wereldwijde Vacatures
Gratis Zoekmachines
Word je gek van de POP-UP reclameschermpjes? Sleep dan even een reclame pop-up naar het midden van je beeldscherm. Als je nu op de bovenste blauwe balk van deze pagina klikt (dus niet van de pop-up) verdwijnen de pop-ups allemaal achter de pagina's van De Zeevissite.


Klik hier voor gratis GEGARANDEERD bezoekers voor je website.


Wil je zelf een stukje schrijven voor De Zeevissite? Dat kan! Heb je bijvoorbeeld leuke ervaringen opgedaan op een bepaalde stek? Of ben je meegeweest als opstapper met een grote huurboot? Mail het maar naar ons en we publiceren het op De Zeevissite.

Als je zelf een leuke (hengelsport) site hebt kun je deze bij ons aanmelden. Klik maar HIER. We zullen hem dan vermelden op De Zeevissite.


Klik hier voor meer informatie over adverteren op De Zeevissite


Dringende oproep: Iedere week krijgt De Zeevissite vele verzoeken om adressen van organisaties die vistochten met een huurboot aanbieden. Wij verzoeken dergelijke bedrijven hierbij even contact met ons op te nemen. Een email is voldoende. U wordt dan opgenomen in de adressenlijst. Dit geldt ook voor betrouwbare leveranciers van aas.

Wil je iets mededelen aan andere zeevissers? Of heb je een brandende vraag die je aan je zeeviscollega's zou willen stellen? Ga dan even naar Zeeprik! Op Zeeprik kun je direct online berichten plaatsen. Andere zeevissers kunnen direct op deze berichten reageren.


KLIK HIER voor GRATIS GELD
KLIK HIER voor gratis geld.
Web Search:   
Klik HIER als je ook zo'n leuke zoekmachine op je website wilt.