Make your own free website on Tripod.com
Zeevissen. Hoeveel bezoekers vandaag?

Alles over zeevissen op De Zeevissite. De site over zeehengelsport, vissen, sportvissen en bootvissen.
Adverteren op De Zeevissite


De Zeevissite biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijf, uw diensten of uw producten op internet te presenteren. Een van de bekendste manieren van adverteren op internet, is het plaatsen van een reclamebanner op een of meer pagina's van De Zeevissite.

Hieronder vindt u de tarieven voor het plaatsen reclamebanners van verschillend formaat. Uiteraard zijn ook andere formaat banners mogelijk. De tarieven zullen dan worden aangepast.

De onderstaande tarieven gelden per kalendermaand, tenzij anders aangegeven. Er wordt geen BTW in rekening gebracht.Gul of Kabeljauw. Een van de populairste zeevissen
Formaat banner
Tarief
fl. 59,--
fl. 49,--
fl. 39,--Sommige pagina's van De Zeevissite worden meer bezocht dan andere. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Inhoudspagina en de Homepage.

Voor deze pagina's geldt daarom een kleine toeslag per banner:

1. Inhoudspagina + fl. 10,--
2. Homepage + fl. 5,--Korting

Uiteraard krijgt u korting als u meerdere advertenties plaatst. Bij het plaatsen van meerdere advertenties krijgt u 2% korting voor iedere geplaatste banner op het totaalbedrag. Bij het plaatsen van 10 banners krijgt u dus 20% korting. De maximale korting is 20%.


Een hele pagina voor u

Het is ook mogelijk om een of meer hele pagina's op De Zeevissite te huren. U heeft dan erg veel ruimte om uw producten en/of diensten te presenteren. Bovendien krijgt u de beschikking over een eigen internetadres. Hier kunt u uw klanten naar verwijzen. Klik HIER voor een voorbeeld van de mogelijkheden van een eigen pagina op De Zeevissite.

Het huren van een pagina op De Zeevissite kost maar fl. 49,-- per maand. Iedere extra pagina kost fl.39,-- per maand. Voor iedere mutatie die wij op uw pagina moeten verrichten, bijvoorbeeld het veranderen van een banner op de pagina, wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Wij kunnen uw pagina's ook voor u maken. U geeft ons gewoon de benodigde informatie en vertelt ons hoe de pagina er (ongeveer) uit moet komen te zien. De kosten hiervan hangen af van uw wensen en zijn eenmalig.


De Voorwaarden op een rijtje:

1. De tarieven gelden per kalendermaand, tenzij anders aangegeven
2. Er wordt geen BTW berekend
3. De tarieven en voorwaarden kunnen op ieder moment gewijzigd worden
4. Wijzigingen in tarieven en voorwaarden worden vooraf aan u bekendgemaakt
5. Iedere maand krijgt u een duidelijk overzicht met de tarieven voor de komende kalendermaand
6. Advertenties kunnen zonder opgave van redenen geweigerd worden
7. Fouten en wijzigingen voorbehouden


Wilt u adverteren op De Zeevissite? Stuur dan even een mailtje naar het bekende adres: hengelsport@mailcity.com. Vertel zo precies mogelijk op welke manier u wilt adverteren. Dan kunnen wij u een offerte sturen.Klik hier voor de Inhoudspagina van De Zeevissite Klik hier voor de Homepage van De Zeevissite

Zeevissen hengelsport en vissen.